Waarom ook jij je gezicht moet scheren!

Gezicht scheren als vrouw

Je gezicht scheren als vrouw! Yessssssss!

Ben je al lichtelijk in shock? No worries! Ik ga je haarfijn uitleggen hoe the fuck ik er bij kom om mijn gezichtshaar te scheren!

Namelijk: ik probeer alles om een zo glad mogelijke huid te creëren. Jij ook? Dan wil je zeker verder lezen!

Elke vrouw wil een mooie, gezonde huid en we gaan daar best ver voor, denk aan elke dag het gezicht reinigen, tonen, moisturizer opsmeren en regelmatig een gezichtsbehandeling of zelfs een pijnlijke peeling waardoor je een week de deur niet uit kan. Maar wat nou als je nog een stapje verder kan gaan om die ultieme gladde huid te creëren? Ik ben om en aan het eind van dit artikel hopelijk jij ook 😉

Gezicht scheren als vrouw

Voordat je het face shaving idee negatief beoordeeld, ik heb het idee van hottie Michelle Money (The bachelor deelneemster en actrice)

Jep! Ik ben niet de enige die haar gezicht scheert (heel Hollywood schijnt het al te doen!) ik ben wel een van de enige die ervoor uitkomt 🙂 It’s just too good not to share.

Michelle Money’s YouTube beschrijving geeft aan: Het gerucht is dat het scheren van je gezicht als vrouw zijnde een insider truc van bombshells als Marilyn Monroe en Betty Paige is, het scheren van je gezicht is de perfecte manier om ongewenste (unladylike) gezichtshaar te verwijderen, het geven van een grondige afschilfering en het creëren van een glad doek om foundation en de rest van je make-up toe te passen. “

UHM, ben je al geïnteresseerd?

Heb je al besloten het uit te proberen?

Dan volgt hier de video van Michelle Money, see for yourself!

Ik zal maar meteen je opkomende vraag beantwoorden: Groeit het haar dikker en donkerder terug?

Nee.

Tenminste, niet volgens Michelle Money!

En ook niet bij mij.

Shop de tinkles hieronder.

Veel plezier met het scheren van je gezicht en laat me weten hoe het je bevallen is!

-Richelle, xx

Gezicht scheren als vrouw