TRENDING: MEERDERE KLEINE OORBELLEN

trending: meerdere kleine oorbellen

Helemaal hot op dit moment zijn meerdere minimalistische oorbellen.

Hoe meer oorbellen, hoe beter!

Gelukkig zijn er al meerdere sieraden lijnen die deze trend op hebben gemerkt in Nederland. Dus het is nu nog maar een kwestie van wat gaatjes schieten and you’re good to go.

Mocht je all the way willen gaan met deze trend zal je ook even langs een piercer moeten omdat de juwelier niet in kraakbeen mag schieten.

Welke piercings zijn populair?

  1. Helix
  2. Upper lobe
  3. Tragus
  4. Daith
  5. Rook

trending: meerdere kleine oorbellen

Ik ben recentelijk bij de piercer geweest voor een helix piercing en ik moet toegeven dat ik het best pijnlijk vond! Het verzorgen van de piercing is de eerste paar weken ook best een gedoe maar uiteindelijk heb je er wel heel lang plezier van.

Mijn hippe mama is voor een tragus piercing gedaan en gaf geen gil, hoewel deze piercing veel langzamer gezet wordt ivm ‘ uitschiet gevaar ‘ zo zie je maar weer dat het per persoon verschilt.

trending: meerdere kleine oorbellen

Cool right! Wanneer je zo’n prachtig display van een oor hebt is het een stuk minder erg om een bad hair day te hebben en je haar in een knot te dragen voor de dag, alle aandacht gaat toch naar je oor 🙂

trending: meerdere kleine oorbellen

En waar vinden we deze prachtige minimalistische oorbellen?

trending: meerdere kleine oorbellen   trending: meerdere kleine oorbellen trending: meerdere kleine oorbellentrending: meerdere kleine oorbellentrending: meerdere kleine oorbellentrending: meerdere kleine oorbellentrending: meerdere kleine oorbellen

Happy shopping!

-Richelle, xx