Zo’n 2 jaar geleden had ik nog een hekel aan shoppen voor spijkerbroeken! Ik heb niet het soort lijf waarbij elke spijkerbroek leuk staat of past. Ik heb een redelijk bol kontje, altijd al gehad en mijn benen zijn niet erg lang met mijn 1,64 cm. Gelukkig heb ik mijn zoektocht doorgezet en kan ik nu eindelijk zeggen dat ik precies weet waar ik naar moet kijken. Omdat ik weet dat het voor sommigen lastig blijft om de perfecte spijkerbroek te scoren heb ik mijn top 10 verzameld. Er MOET hier wel een perfecte spijkerbroek voor jou bij zitten!

top 10 spijkerbroeken

Diesel Skinzee mid rise skinny jeans met stretch

De perfecte every day jeans! Wanneer ik deze jeans op maandag uit de kast trek komt het weleens voor dat ik hem op vrijdag nog steeds aan heb 😉 Ik voel me er uiterst comfortabel in en een zwarte jeans matcht met bijna alles. Hij valt wat kleiner dan normaal, maar ik heb me gewoon in mijn normale maat geperst (w28/l30). De eerste weken zat hij inderdaad wat oncomfortabel, maar alle broeken stretchen nog een beetje uit en dat is met deze broek ook het geval!

Diesel Skinzee mid rise skinny jeans met stretch

Net zo comfortabel als de zwarte Skinzee Diesel jeans, bovendien slankt hij heel mooi af en heb je geen last van lovehandles boven je jeans doordat hij net wat hoger op de heup valt.

top 10 spijkerbroeken

7 FOR ALL MANKIND The Skinny Slim Illusion mid rise skinny fit jeans

Wanneer ik voor een super casual look wil gaan is dit mijn go to jeans! Hij kleedt niet alleen mooi af door de ‘slim illusion’ techniek maar hij staat ook zo leuk met een flanellen overhemd en allstars sneakers!

top 10 spijkerbroeken

LEVI’S 501 Skinny Filiforme high rise destroyed jeans

Een musthave voor je kledingkast! Heerlijke broek om een relaxte look mee te creëren, ik draag hem vaak als ik ga shoppen met mijn Allstars eronder!

top 10 spijkerbroeken

TOPSHOP Jamie high waist ankle grazer skinny jeans met rafelige zoom

Mijn nieuwste aanwinst! Ik had er al veel over gelezen, vele bloggers raven namelijk over deze jeans en hij zit inderdaad als gegoten. Helemaal hip op het moment is de cropped jeans met rafelige zoom & hij is ook nog eens budget vriendelijk. YESSSS

top 10 jeans

DR.DENIM SOLITARE – Jeans Skinny Fit – mid grey

Ik noem dit mijn ‘sexy jeans’! Omdat hij super high waisted is en ik hem kan combineren met een crop top, sexy bodysuit of een doorschijnende top.

top 10 jeans

ASOS Bell Flare Jeans In Clean Black With Pressed Crease

Legs for miles! Combineer deze jeans met een puntige pump of laars en een witte blouse voor een sophisticated look!

top 10 jeans

ASOS ORIGINAL MOM Jeans in Phoebe Mid Stonewash with Busts and Stepped Hem

Ik denk dat je dit soort broeken heel veel gaat zien deze zomer! Draag er een netpanty of sokjes onder in combinatie met mocassins en je combineert zo 3 trends in 1! Deze versie is lekker high waisted en very betaalbaar 🙂

top 10 jeans

ZARA JEANS MET HALFHOGE TAILLE EN BORDUURSEL

Cropped, embroidered en betaalbaar. Daar hoef ik verder niks aan toe te voegen 🙂

top 10 jeans

H&M Super Skinny Low Jeans

Een witte jeans mag natuurlijk niet ontbreken. Het leukst in combinatie met hakken en een luchtige blouse!

Wat is jouw favoriete spijkerbroek? Ik ben altijd aan het kijken naar jeans om mijn collectie uit te breiden natuurlijk 😉

Liefs,

-Richelle,xx