Ik heb een nieuwe strategie als het om online shoppen gaat!

Namelijk op voorhand setjes bedenken voordat ik iets aanschaf. Zo probeer ik te voorkomen dat ik een kledingstuk maar 1x draag omdat het eigenlijk niet echt matcht met de rest van mijn kleding. Wat me ook vaak overkomt is dat het kledingstuk zo’n statement piece is dat ik het naar mijn gevoel maar 1x per jaar aan kan. Om te voorkomen dat mensen denken: draagt ze nu alweer dat rokje!?

Basis kledingstukken dus. Kledingstukken die je meerdere keren kan dragen, naar meerdere gelegenheden, op verschillende manieren!

Natuurlijk kan ik het niet laten om af en toe gewoon wel een opvallend rokje/jurkje te kopen waar ik een lasting impression mee maak 😉 Maar dat is iets te vaak gebeurd de laatste tijd. Voornamelijk omdat ik graag ga voor een look die opvalt, mengen in het publiek is niet mijn doel.. Maar door de heftige trends van de laatste tijd is het toch onhandig als dat kledingstuk na een event voorlopig in je kast blijft hangen omdat je er een beetje teveel indruk mee hebt gemaakt.

You know what I mean?

online shoppen

Misschien wel het meest veelzijdige kledingstuk ooit!

Een witte blouse is geschikt voor het werk, uitgaan, een date, etc.

Je kan het combineren met jeans, een rokje, onder een jasje/colbertje.. En ga zo nog maar even door!

Heb jij nog geen witte blouse in je kast hangen? You’re missing out! Eindeloos plezier gegarandeerd. Met deze blouse scoor je nog een beetje extra dankzij de mouwen en het choker detail. Hi latest trends!

Jeans zijn bij mij standaard te lang met mijn 1.64! Zelfs wanneer ik lengtemaat 30 koop valt het onflatteus op mijn enkel. Ik vind het nogal een gedoe al mijn broeken korter te laten maken dus ben ik blij met de cropped jeans trend! Ook fijn aan deze jeans, hij is high waist en verbergt een eventueel buikje. Combineer deze jeans met een wijdvallend t-shirt casual in je broek gestopt, een mooie blouse/body of een baggy trui. Daaronder een paar mocassins, enkellaarsjes of coole sneakers and you’re good to go.

Hoewel deze jurk een opvallend kleurtje heeft is kan je het overal naar aan. Draag dit jurkje tijdens een avondje uit, naar een etentje met familie/vrienden of in de zomer op het terras met een mooie hoed. Ik kan niet wachten om het te dragen!

Heb jij favoriete basis kledingstukken? I would love to know!

Liefs

-Richelle,xx