Hai,

Nu we ein-de-lijk de boel een beetje kunnen gaan decoreren kan mijn geluk niet op! Mijn geld wel.. Wat is decoreren duur!!

Ik en mijn partner hebben vorig jaar in april een huis gekocht en het helemaal verbouwd. Maar dan ook echt helemaal! Denk aan een draagmuur verwijderen in de woonkamer, de vloer er uit kappen, badkamer er uit slopen, muren opnieuw stucen, alles schilderen, bijkeuken vernieuwen ETC ETC. Het was een regelrechte hel, eerlijk gezegd 🙂

Voornamelijk omdat de badkamer tegels vertraging hadden in Italie en we tijdelijk bij een vriend moesten douchen (bedankt Coen). Maar ook omdat de smeervloer te dun gesmeerd was, waardoor die begon te scheuren en de parketteur daarover de houten vloer niet kon leggen. Wat resulteerde in een discussie met degene die de vloer gesmeerd had, hij vond dat het niet zijn verantwoordelijkheid was (hé!?) dus ben ik zelf maar dagenlang met een MINI HAMER de smeervloer aan het slopen geweest.. Er lagen namelijk al nieuwe vloerverwarming slangen onder en als je die raakt ben je nog verder van huis. Dit geintje heeft me 3 dagen van mijn leven gekost terwijl het 30 graden was buiten. Zoooo zonde.. Daarna is de vloer opnieuw gesmeerd en mochten we weer een maand wachten tot ie droog was! Toen dat eindelijk zo ver was heeft de parketteur onze houten vloer finaal vern**kt, excuse my french. Helaas heeft hij gigantische fouten gemaakt waardoor niet alleen onze nieuwe houten vloer permanent beschadigd is maar de vloer was dus ook niet klaar waardoor wij niet in konden gaan richten. Ondertussen hebben wij de parketteur aangeklaagd maar is hij zonder vast woonadres vertrokken… WAUWWWWW wat een kut jaar was 2017 🙂

Maar ik ben nu wel extra dankbaar, dat ik eindelijk in kan gaan richten. De vloer is gerepareerd, we kunnen douchen, koken, slapen en dus ook DECOREREN! En dan is Zara home toch wel favoriet.

Helaas gaat dit wel in etappes, want alles wat wij aanschaffen voor ons droomhuisje moet wel perfect zijn! En daar hangt een prijskaartje aan.

Mijn Zara Home favorieten:

Waar shop jij graag voor jouw woning?

Let me know!

Liefs,

-Richelle,xx

Sneak peek

pinkavocado