Het is alweer bijna koningsdag 2017, 27 april is het zo ver! Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog geen plannen heb. Jij wel?

Wij krijgen 18 april de sleutel van ons huis dus het is ook niet helemaal zeker of ik koningsdag wel ga vieren. Wij moeten namelijk behoorlijk gaan verbouwen! We zijn nu heel veel keuzes aan het maken zoals de kranen voor de badkamer, tegels, spiegels & de vloer voor de benedenverdieping.

Het liefst doe ik weken/maanden over een keuze maken (weegschaal) maar de keuzes moeten echt NU gemaakt worden anders is het niet op tijd binnen, brr 😉

Hoewel ik dus nog niet zeker koningsdag ga vieren vind ik het wel leuk om voor de zekerheid alvast een outfit samen te stellen, dan heb ik die last minute stress niet! Als ik niet ga stuur ik dat oranje truitje/jurkje of hoedje gewoon terug 😉

Het was best een opgave iets leuks te vinden, daar ik niet echt fan ben van oranje! Wellicht heeft dat te maken met de oranje gloed in mijn haar en mijn sproetjes, ik besta al uit de kleur oranje en dat matcht niet. Ik heb toch wat items gevonden die de moeite waard zijn om na koningsdag ook nog te dragen!

Laat me weten wat jij draagt & waar jij koningsdag gaat vieren!

Shop koningsdag kleding:

Shop koningsdag accessoires: