Hey Girls!

Vele van jullie hebben AliExpress wellicht al ontdekt, zo nieuw is het niet!

Maar ik ben er eigenlijk altijd vanuit gegaan dat het rotzooi is wat ze daar verkopen. En laten we eerlijk zijn, lang niet alles is van uitstekende kwaliteit en het kan je zelfs gebeuren dat je denkt een Iphone besteld te hebben en daar dan een speelgoedversie van binnen krijgt! (true story..)

Maar toen een goede vriend langskwam op zijn nieuwe AliExpress pattas en aangaf dat je er echt ALLES kan kopen was mijn nieuwsgierigheid toch wel gewekt!

 

Ik ben zo blij dat ik een kijkje heb genomen want het proces van het verbouwen van ons huis was zo’n uitdaging qua de juiste meubels/accessoires vinden.. Ik ben sowieso al niet heel sterk in keuzes maken & ik ben ook altijd opzoek naar hetgeen wat moeilijk op de Nederlandse markt te vinden is. Zo wilde ik perse langwerpige gouden handgrepen voor op onze kledingkasten.

In Nederland zijn die specifieke grepen allemaal chroomkleurig.. 

5 minuten op AliExpress verder en Tadaaaaaaaaaa

aliexpress

 

Pretty right?! 🙂

Foto’s van ons huis en de voor & na’s van de verbouwing volgen later, het is NOG STEEDS niet af.

We hebben nog geen woonkamer en een halve badkamer, deels onze fout maar voornamelijk anderen die zich niet aan de afspraak houden helaas.. Ik vind het vrij lastig om met zoveel verschillende mensen te werken en aan de lopende band te merken dat niet iedereen zich 100% inzet dus ik ben heel blij wanneer iedereen klaar is hier 🙂 Beste tip die ik je kan geven voor een verbouwing? Huur geen vrienden in, zodra er iets mis gaat; bye bye friendship!

 

What else did I buy on AliExpress?

 

aliexpress

Dit is niet onze badkamer, maar ik heb exact deze ring gekocht omdat het straks mooi macht met de matzwarte Tara kranen van Dornbracht.

Volgende week wordt het allemaal geinstalleerd, can’t wait!

aliexpress

 

Cute dress alert! Voor €7,30 is hij van jou, helemaal de moeite waard om alvast aan te schaffen voor volgend jaar… Toch?

 

aliexpress

Deze nietmachine van €13,- staat prachtig op je bureau! Je kan kiezen uit rosegoud & goud (ik ga áltijd voor goud!)

aliexpress

De lucht in huis gezonder maken? Heerlijk geurende oliën verspreiden? Het kan allemaal met deze mooie vormgegeven oil diffuser van €8,-

Een van mijn favoriete bloggers heeft een heel artikel geschreven over het nut van een oil diffuser, lees het hier

 

aliexpress

Volgens de recensies MOET je deze contour borstel van €1,70 hebben! Vooruit dan maar..

 

Heb jij weleens wat aangeschaft op AliExpress dat ik MOET hebben? Please let me know!

 

Fijne dinsdag!

Liefs,

-Richelle,xx