festival inspiratie

De festivals komen er weer aan!

Heb jij al tickets voor een festival? Weet je al wat je aan doet?! Dat is natuurlijk altijd het allerbelangrijkste 😉

Ik heb altijd last van keuzestress als ik naar een festival ga. Iedereen ziet er altijd zo goed uit, heb ik wel de laatste trends in festival outfits in de kast hangen??

Dus sindsdien plan ik mijn festival outfits altijd. Ik heb gekozen uit een stoere look, een bohémien look en een casual look.

Can’t go wrong!

Sinds het maken van het overzicht van mijn festival outfits zijn ze natuurlijk bijna allemaal uitverkocht! Dus ik heb wat lookalikes uitgekozen 🙂

Naast het plannen van festival looks heb ik het druk met het verbouwen van ons huis, het is morgen al 3 weken geleden dat we de sleutel hebben gekregen en we zijn nog steeds van ochtend tot avond bezig met klussen.

Every. Single. Day

Het is zwaar! Maar ook leuk natuurlijk, en spannend…

Zo hadden we niet verwacht dat we alle elektra opnieuw aan zouden moeten leggen, wat een hele klus blijkt te zijn en een grote kostenpost!

Daarnaast had iemand iets te enthousiast de tegels in de badkamer eruit geslagen waardoor er nu een gat in de muur zit naar de inkoopkamer.. We zijn er ook achter gekomen dat snelgips niet geschikt is om grote gaten in de muur dicht te maken. Dat is al hard wanneer je 2x knippert! Eindeloze ritjes naar de bouwmarkt waar ze me ondertussen vriendelijk groeten bij naam en vragen met welke opdracht ik nu weer naar de bouwmarkt gekomen ben.

Maar we komen er wel! De smeervloer ligt er in, de opbouw van de inloopdouche staat en we hopen er eind mei in te trekken. Wat wellicht wel inhoudt dat we de eerste week nog even moeten douchen bij een vriend die om de hoek woont (thanks Coen!)

Van de week zal ik nog wat foto’s plaatsen van het huis in de huidige staat, nu moet ik gaan rennen want de loodgieter staat zo voor de deur.

Fijne maandag!

-Richelle, xx