DIY MAKE-UP HOUDER

Wij gaan volgende maand verhuizen (hier later meer over) en dat betekent onderandere : Ik krijg een make-up tafel!

Momenteel doe ik mijn make-up/haar in de badkamer en mijn vriend kan de stylingtools everywhere en foundation vlekken niet langer waarderen. (Heb ik heus niet express gedaan om een eigen make-up plekje te krijgen 😉 )

Ik ga de make-up tafel zelf maken en hier volgt binnenkort dus ook een DIY over. Naast een make-up tafel heb ik ook bakjes nodig om mijn make-up in te bewaren en wanneer ik die spulletjes in de winkel zou kopen ben ik hier belachelijk veel geld voor kwijt.

Dus ben ik even naar de bouwmarkt gerend voor  de materialen om een DIY make-up houder te maken en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met het eindresultaat.

Hoeveel was ik kwijt:

Houten plankje Praxis: €0,50 (ik heb misschien wel en misschien niet met de medewerker van de Praxis geflirt zodat hij het plankje op maat zou zagen en me een gunstige prijs zou geven)

Gouden spuitbus: €8,99

5x pvc mof: rond de €5,-

Pattex multi lijm: €3,99

Schuurpapier: €3,99

diy make-up houder

Instructies DIY make-up houder:

Schuur het hout zodat de splinters weg zijn en zodat de lak beter hecht.

Ik heb ook de moffen (mofjes? mof’s?) geschuurd omdat er tekst op stond, schuur het helemaal rond zodat de lak overal hetzelfde hecht.

diy make-up houder

Vervolgens spuit je het plankje en de (zullen we het even bekers noemen? Moffen klinkt een beetje gek..)

Ik heb 1 laag aangebracht, een half uur gewacht en nog een laagje aangebracht.

diy make-up houder

Hier zie je een beetje dat ik lui ben als het om schuren gaat, wat een k*t karwei 😉 Misschien heb jij iets meer geduld en leer je van mijn fout, goed schuren!

Volgende stap is de bekers op het houten plankje lijmen, je kan ze tegen elkaar zetten of een beetje uit elkaar. Net wat jij mooi vind, zet de bekers op het plankje en lijm ze er 1 voor 1 op.

diy make-up houder

Tadaa! Pretty right? 🙂

Ik heb er ook een vetplantje in gedaan want dat vond ik wel leuk staan.

Vul de bekers met make-up/haar accessoires of gebruik het als pennenbakje!

Liefs

-Richelle,xx