Sinds het weer wat kouder wordt buiten ben ik helemaal in to thee drinken! En ik heb het niet over Pickwick zwarte bosbessen thee.

Ik heb het over ‘heilzame thee’

Thee dat echt iets voor je lijf doet én lekker is. Win win toch?

Ik heb een tijdje geleden wat slaapproblemen gehad en toen ben ik voor het eerst opzoek gegaan naar ‘sleepy time tea’ ! Sindsdien ben ik overtuigd van de werking van thee en ben ik verschillende keren teruggekeerd naar Holland & Barret om andere kwaaltjes ook te verhelpen met thee!

Holland & Barret heeft op het moment 50% korting op elk 2e artikel, dit is dus een goed moment om jouw thee verslaving te beginnen!

 

#1

Sleepy Time Tea van Celestial

Ik had verschillende positieve ervaringen gelezen over deze thee op blogs uit Amerika. Ik ben vol goede moed naar Holland & Barret vertrokken met de hoop dat hij in ons kleine landje ook verkrijgbaar zou zijn. En ja hoor! Hij ligt gewoon in de schappen.

Deze thee met vanille smaak is heerlijk als avondthee en zorgt ervoor dat je net wat extra loom wordt zodat je lekker in slaap kan vallen.

#2

Pu Erh Thee Jacob Hooy

Ik heb al eerder de voordelen van deze fantastische thee genoemd! Lees het artikel hier. Pu Erh thee is fantastisch voor de spijsvertering! In Japan gebruiken ze het al jaren als effectief vetverbrander en de reviews bij dit product op de website van Holland & Barret liegen er ook niet om. Drink deze thee 2 weken lang 3x per dag en kijk wat het voor jou doet.

#3

Peppermint Tea Health Healther

Ik ben pepermunt thee gaan drinken nadat het me opviel dat ik wel erg vaak last had van mijn maag en darmen na het eten. Ik heb het prikkelbare darm syndroom en ik heb snel last van een opgeblazen gevoel helaas. De laatste tijd veel minder doordat pepermunt een gunstig effect heeft op je spijsvertering, het werkt niet als vetverbrander zoals Pu Erh thee maar het helpt wel met het sneller verteren van voedsel & het tegengaan van overtollig maagzuur. Perfect voor iedereen met maag/darmproblemen dus!

#4

Matcha Thee

Deze groene thee is voornamelijk heel goed vanwege het feit dat matcha hoog zit in antioxidanten, de stof die verantwoordelijk is voor het bestrijden van stress. Slechts 1 kop matcha thee bevat 5x zoveel antioxidanten als welk voedsel dan ook! Het helpt je er jonger uitzien en werkt tegen talloze ziektes. Als je de dag begint met matcha thee, ben je heel goed bezig 🙂

#5

Gember thee

Ik heb eerlijk gezegd een gruwelijke hekel aan de smaak van gember.. Ik heb het al zó vaak geprobeerd lekker te vinden maar het zit er gewoon niet in! Dit betekent niet dat ik dus geen gember gebruik in mijn eten/drinken. Gember is súpergezond en het helpt heel goed tegen misselijkheid, helaas heb ik redelijk vaak last van misselijkheid en dan pak ik toch even een kopje gemberthee (met een flinke lepel honing ;-).

 

Happy tea time!

-Richelle,xo