Vandaag deel ik mijn absolute beauty musthaves voor een egale en stralende huid! De la crème a la crème van mijn beauty bag waar ik niet zonder kan.

Na eindeloze foundations, poeders en highlighters te hebben geprobeerd kan ik eindelijk zeggen dat ik uiterst tevreden ben over de producten die ik momenteel gebruik.

Beauty musthaves gezicht

ROSE HIP SEED OIL

Olie is een must! Velen denken dat olie voor je gezicht of haar niet goed is, het in tenslotte vettig en kan bijdragen aan een vette huid en vet haar. Maar in werkelijkheid is olie heel goed voor beide haar en huid. Rosehip seed oil gaat fijne rimpels tegen, wallen onder je ogen, donkere vlekjes en meer. Het herstelt zelfs eventuele schade van de zon! Ik gebruik rosehip seed oil graag in de ochtend als primer voordat ik mijn CC cream of foundation op doe voor een extra dewy look. Daarnaast haal ik mijn make-up er af wanneer ik thuis kom van het werk en dan hydrateer ik mijn gezicht en hals standaard met de rosehip seed oil!

Beauty musthaves gezicht

IT COSMETICS CC CREAM

Dit spul is echt geweldig! Ik heb al vele cc cremes geprobeerd voordat ik deze kreeg op mijn verjaardag vorig jaar oktober (hij is nog steeds niet leeg) en ik kan echt niet meer zonder. De meeste cc creme’s dekken niet en dan kan je net zo goed met een dagcreme de deur uit gaan. Hoewel een cc crème overdag zeker beter is voor je gezicht dan een foundation, verwacht ik toch wel dat je huid er ook daadwerkelijk beter uit gaat zien! Deze CC crème dekt niet alleen als een malle, hij geeft je gezicht ook een serieuze glow! Dit product heeft zelfs bewezen dat het helpt met de textuur van je gezicht, vlekjes tegen gaat en het hydrateert ook nog eens ( YES PLEASE ).  Het enige nadeel van IT COSMETICS is dat het moeilijk verkrijgbaar is in Nederland. Wanneer je het besteld betaal je ook 10 dollar verzendkosten, maar mocht je boven de 50 dollar bestellen is de verzending gratis! Ik heb de kleur Medium en ik breng het aan met een Beauty Blender. (als je die nog geen hebt, you’re missing out..)

Beauty musthaves gezicht

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR CONCEALER

Ik heb deze concealer echt al langer dan 2 jaar.. Hij is nog steeds niet op en ik heb nooit de behoefte gehad om een andere concealer uit te proberen! Deze concealer doet precies wat ie moet doen. Hij werkt super tegen donkere kringen onder mijn ogen. Ik gebruik hem bij het contouren van mijn gezicht en wanneer ik een puistje heb gooi ik dit spul er ook overheen!

Beauty musthaves gezicht

BENEFIT W’ATTS UP HIGHLIGHTER

Ik kan NIET zonder mijn highlighter! Ik gebruik het dagelijks. Ik vind een natuurlijke glow prachtig en zelfs wanneer ik de deur uit ga zonder make-up zal ik altijd een beetje highlighter boven mijn lip aanbrengen en op het puntje van mijn neus. In de avonduren is het een heel ander verhaal, onder de wenkbrauwen, in mijn ooghoeken, jeukbeenderen, voorhoofd, neus en kin!

Beauty musthaves gezicht

BENEFIT BRONZER HOOLA

Deze bronzer koop ik opnieuw en opnieuw en opnieuw wanneer hij op gaat! Hij is niet oranje zoals veel bronzers en hij werkt prima om mee te contouren. Wanneer je er wat minder van gebruikt geeft hij je een natuurlijk kleurtje. Hoola bronzer komt met een handig kwastje en de bronzer is zo perfect dat ik hem vaak cadeau doe aan vriendinnen! Iedereen is razend enthousiast. Bovendien is het een goede investering aangezien ik hier ook al langer als een jaar mee doe en hij is nog niet eens voor de helft op!

Beauty musthaves gezicht

LAURA MERCIER TRANSLUCENT POWDER

Wanneer mijn make-up de hele dag mee moet gaan breng ik een beetje Translucent Powder van Laura Mercier aan en 8 uur later zit alles nog op zijn plek! Standaard breng ik een beetje aan over mijn concealer en op de plekken van mijn gezicht die wat vettig worden in de loop van de dag, zoals mijn neus en voorhoofd. Teveel gebruik ik niet, want ik vind een natuurlijke glow mooier dan een matte huid. Mocht jij fan zijn van mat, dit is jouw product! Hij dekt erg goed en geeft je een satijnen finish. Prijzig, maar gaat lang mee.

Beauty musthaves gezicht

Wat zijn jouw favoriete beauty items voor de huid? I would love to know 🙂

-Richelle,xx