Happy friday!! Wat is een betere manier om de vrijdag door te brengen dan shoppen voor een accessoire dat jouw ruimte helemaal af gaat maken!? Een vloerkleed brengt warmte & maakt een geheel. Het is essentieel dat het kleed werkt voor jouw ruimte dus voordat je halsoverkop een vloerkleed aanschaft moet je eerst het een en ander opmeten. Ben je opzoek naar een vloerkleed voor de woonkamer? Zorg ervoor dat de bank op het kleed past, ook wanneer het om een hoekbank gaat. Mocht je ook stoelen in de woonkamer hebben staan moeten deze ook op het kleed passen! Ik kan het niet duidelijker maken dan met onderstaand voorbeeld:

vloerkleed

Mocht je gaan voor een kleed in de keuken (mega hip op het moment!) is het prettig wanneer het kleed in de wasmachine kan wanneer hij vies wordt & het moet een anti slip laag hebben. Het zou natuurlijk lullig zijn als je uitglijdt met een pan kokend water in je handen! Verder moet het kleed ook werken in de ruimte, dat betekent een langwerpig kleed voor een langwerpige ruimte, een vierkant kleed voor een vierkante ruimte. Meet het aanrecht of het kookeiland op en zorg ervoor dat het kleed even lang is als dat uitgangspunt. Simpel toch?

vloerkleed

Nu je de maten op hebt gemeten kan je een keuze maken uit de prachtige vloerkleden hieronder. Mocht jouw perfecte match er niet tussen staan en mocht je nu vreselijk teleurgesteld zijn hoop ik dat je een reactie achterlaat en dan ga ik mijn best voor je doen om alsnog jouw perfect match te vinden!

Vloerkleed
Zuiver
berber
rugvista
rugvista

Fijn weekend!

Liefs,

-Richelle,xx