5 X GEZONDE EN LEKKERE SNACKS

5 x gezonde en lekkere snacks

We hebben allemaal weleens zin om gewoon schaamteloos een zak chips open te trekken of een reep chocolade naar binnen te werken (Soesjes, Appelflappen, Ben & Jerry’s, Roze koeken)

Et cetera 😉

Om zulke snaaibuien te voorkomen zorg ik er voor dat ik altijd wat lekkers bij de hand heb om mijn behoefte naar zoet of zout te bevredigen

Daarnaast zorg ik er ook voor dat er geen Ben & Jerry’s in de vriezer staat 😉

Ik wil nog weleens om 21:00 uur in de avond de keuken induiken om iets gezonds in elkaar te draaien (hummes met stukjes komkommer of plakjes magere rookvlees met avocado!!) maar meestal is het toch net wat fijner om naar iets kant en klaars te kunnen graaien.

En daarom heb ik de volgende producten standaard in huis, op kantoor en zelfs het een en ander in mijn tas!

 

1 Appel Chips

Yum! Perfect wanneer je zin hebt in een vullende krokante snack. Het is een klein zakje zodat je niet overeet en mocht je per ongeluk 2 zakjes naar binnen werken is er nog steeds niks aan de hand. 100% natuurlijke producten en de vezels zijn goed voor je stoelgang.

2. Ongebrande Noten

Een favoriet wanneer ik voor het eten een pilates lesje neem, ik kan me niet voor 100% geven wanneer ik snak naar het avondeten en een handje noten staat gelijk aan een flinke dosis extra energie! Deze noten eet ik ook graag tijdens een dipje onder werktijd en onderweg in de auto. (File gaat bij mij hand in hand met mijn zak noten)

3. Rozijntjes In Pure Chocolade

Wist je dat het zelfs helemaal prima is om elke dag na het avondeten nog 2 stukjes pure chocolade te nemen? Het is zelfs goed voor je! Zorg er wel altijd voor dat de chocolade minstens 70% cacao bevat en er geen suikers of andere rotzooi aan toegevoegd is.

4. Pinda Crunch Reep

Deze pinda crunch repen zijn HEERLIJK. Ze zijn 100% natuurlijk en goed voor je maar er zitten (door de pinda’s) wel veel vetten in. Mocht je dus af willen vallen raad ik je niet aan deze repen dagelijks te eten. Af en toe eentje is wel prima, en dan het liefst wanneer je de energie die je verkregen hebt door de reep nog van plan bent te gaan verbruiken 🙂

5. Hummus

Als ik moet kiezen tussen zoet en hartig ga ik meestal voor hartig! Of ik nou aan het netflixen ben of in de avonduren nog achter de computer zit, ik heb er graag een schaaltje hummus bij met wat komkommer en wortels!

Bon appetit!

-Richelle, xx