Hello Botanical trend!

Steeds meer mensen toveren hun woonkamer/badkamer/slaapkamer etc om tot een ware jungle.

Het is ook heel goed mogelijk je huis op te fleuren met tropische planten zonder all the way te gaan. Wij zijn recentelijk verhuisd en het is nu nog een beetje een saaie bedoeling, ik ben dus opzoek gegaan naar de perfecte planten voor alle kamers!

 

Bananenplant

Misschien wel de állerleukste plant onder de planten: de bananenplant! Het is een echte statement piece en ik ga hem dus ook zeker aanschaffen voor in onze woon/eetkamer. Het liefst zie ik planten in een mand en afgelopen weekend heb ik een leuke gescoord in de sale bij Sissy Boy!

woonkamer planten

Cactus

Wellicht verstandig alleen dit formaat cactus aan te schaffen wanneer je geen kinderen of huisdieren hebt 😉 Deze hoge cactussen zijn aan de prijzige kant! Misschien dat je ze goedkoper kan vinden op bijvoorbeeld een markt.

Wanneer de prijs geen probleem is koop je hem hier:

cactus woonkamer

Vetplant

Een vetplant is makkelijk in leven te houden en doet het goed in alle ruimtes! Plaats de vetplant in een pot op pootjes voor een extra leuk effect.

vetplant

Aloe Vera plant

De Aloe Vera plant is een van de weinige mooie planten die zo sterk is dat ie overleeft in een badkamer. Aanschaffen dus!

badkamer plant

Hangplanten

Onderstaande foto is de inspiratie foto van onze slaapkamer! Zo is onze muur ook zwart, hebben we gouden wandlampjes een sisal kleed en we zijn nog opzoek naar retro nachtkastjes! De macramé planten hangers heb ik al en je vind ze hier:

 

hangplant binnen

 

Welke planten heb jij al in huis ? 🙂

-Richelle,xx