Er is niks beter dan het vinden van een nieuw BETAALBAAR ride or die beauty product, toch?!

Hoewel ik erg blij wordt van Chanel lipgloss, Anastasia wenkbrauw gel & mascara van Lancome is het ook wel eens prettig wat minder uit te hoeven geven voor een fantastisch product.

Vandaar deel ik vandaag mijn 5 beauty musthaves onder de €10,-

Bunkeren maar

Ik zat laatst bij de kapper (Hairforce in Best, van mijn schoonzus Rosita) en daar ging het gesprek over hoe zelfbruiner zorgt voor mee-eters! Nou heb ik hier en daar inderdaad last van mee-eters maar stoor ik me er niet zo erg aan dat ik als bleekscheet door het leven wil gaan. (Ik heb 0 pigment, letterlijk!) Maar het viel me op hoe getint kapster Kelly er bij liep. Aangezien zij zo anti-zelfbruiner blijkt te zijn, hoe komt zij dan zo getint? Bronzer van de Hema! Ze had het gekocht om uit te proberen en het bleek een direct hit, poeder wat over je gehele gezicht en tadaa! Je ziet er uit alsof je op vakantie bent geweest, beloofd 🙂

Als je de lipgloss van Essence nog niet ontdekt hebt loop je achter.. Ik heb ondertussen alle kleuren en al mijn vriendinnen ook. Hij kost namelijk maar €1,99 & de kleuren zijn prachtig! Ik heb er standaard 5 in mijn tas zitten, 1 voor elke look. De kleur 10 Dress Up Your Lips is favoriet, een prachtige natuurlijke kleur die matcht met alles!

Dit is mijn go to foundation voor overdag! Meestal gebruik ik cc cream van It Cosmetics maar wanneer ik iets meer dekking nodig heb en er toch natuurlijk uit wil zien is de True Match van L’Oréal perfect. Hij kost €16,99 maar is vaak 1+1 gratis bij de kruidvat, net als vandaag. Kies een lichtere en donkere kleur voor zomer en winter 🙂

Whuuut? Aftershave voor mannen!? YES! Volg je Nikkie Tutorials? Zo niet, doen! Hilarische meid met onwijs goede make-up tips. Nikkie heeft ooit de aftershave van haar vriend gebruikt als primer onder haar foundation omdat ze niks bij de hand had. Bleek haar make-up onwijs goed te blijven zitten. Er zit namelijk een stofje in de aftershave die ervoor zorgt dat de foundation ‘beter plakt’. Ik heb hem in huis gehaald en gebruik het regelmatig onder foundation.

Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik mijn wimpers zo lang krijg: Lancome Hypnose mascara doet een hoop, maar het echte geheim is een wimperkruller. Ik doe nooit mascara op zonder het krullen van mijn wimpers, het is simpelweg onmogelijk om een open blik te creëren zonder je wimpers te krullen! De wimperkruller van de Hema is net zo goed als die van de Kruidvat.

Wat zijn jouw favoriete budget beauty items? Deel ze in de comments & help a girl out!

-Richelle,xx