De eerste bladeren zijn al gevallen en dat betekent dat de herfst er weer aan komt!

De meesten vinden dat uiterst triest en ik kan me daar wel in vinden, een zonnetje is natuurlijk net wat gezelliger dan regen, de dagen zijn langer en er zijn meer leuke feestjes te vinden.

Echter vind ik de herfst ook wel wat hebben, je kan nog steeds de deur uit met een spijkerjasje of cool leren jasje zonder dood te gaan van de kou. Er mag weer meer gegeten worden want richting de winter heb je toch een klein speklaagje nodig om warm te blijven (gebruiken jullie dat ook als excuus? :p)

Plus je kan je mooie laarzen weer dragen! Je hoeft je benen niet meer dagelijks te scheren en je teennagels te lakken..

Nog meer voordelen: warme baden, met een dekentje op de bank, liters thee, sociale bijeenkomsten bij je vrienden thuis i.p.v. de hort op. Denk aan gamenight, etentjes.. Ook heel gezellig! En een stuk goedkoper dan al die festivals.

Ik word ook gewoon heel erg blij van herfst kleding en dan voornamelijk van truien! Ze zijn zo lekker te combineren en ik voel me er veilig en warm in.. Ik koop elk jaar wel een lading truien bij ASOS omdat ze betaalbaar zijn en omdat ik er lekker warm bij wil lopen aankomende seizoenen. Ik heb voor jullie mijn top 10 onder de €30,- op een rijtje gezet.

Houdt er even rekening mee dat wanneer je bij ASOS bestelt je de currency op GBP zet en met Paypal betaalt! Wanneer je in euro’s met Ideal afrekent ben je duurder uit, omdat de Britse pond momenteel nog steeds een lage waarde heeft 😉

Happy shopping!

-Richelle, xx

herfst truien

1 Rode trui | 2 Oranje trui | 3 Zwart vest | 4 Roze trui | 5 Frill Hem trui | 6 Off-Shoulder trui | 7 Oversized trui | 8 Wit-Roze trui | 9 Gestreepte trui | 10 Bloemen Patch trui