I love this time of year! Ik ben altijd al meer een herfst en winter persoon geweest, de meeste geven de voorkeur aan de zomer en hoewel de zomer ook fantastisch kan zijn baal ik in Nederland regelmatig van ons ‘zomerweer’. Meestal komt die mooie dag net wanneer jij gewoon moet werken.. En dan heb je een week vrij en dan regent het.. You never know in ons land!

De herfst verrast me vaak met het zonnetje en de prachtige vallende bladeren, de boswandelingen, mooie jasjes van zolder halen, warme chocomel, openhaard aan, shoppen voor 1849930 soorten thee.. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

Vandaag wil ik dan ook mijn 10 favoriete herst & winter items delen van de Bijenkorf outlet. Ik koop eerlijk gezegd zelden iets wat niet in de uitverkoop is, alleen als ik het HEEL graag wil hebben. Vorig jaar kocht ik nog alles wat los & vast zat, maar ik heb mijn prioriteiten op een rijtje gezet en die zijn nu : reizen, ons koophuis & sparen voor de toekomst. Tja, vorige week 26 geworden, time to grow up 😉

 

bijenkorf outlet

 

  1. America Today Driekwartsmouw €12,50 (Geen geld voor zo’n charmante top, aangeschaft in meerdere kleuren! Ik heb soms nog een relaps van mijn shop verleden)
  2. Adidas Gazelle Sneaker €49,97 (Ruil je witte Adidas sneakers in voor deze blauwe suede voor de herfst & winter!
  3. Elizabeth Arden 8 hour cream €15,- (Alle sterren hebben het over de 8 hour miracle cream! Geweldig voor de droge huid)
  4. Tommy Hilfiger Sweater €45,43 (Helemaal hip op het moment, sinds Gigi het gezicht van Hilfiger is heeft het merk een flinke comeback gemaakt)
  5. De Bijenkorf Badjas €55,97 (Ik heb vorig jaar mijn vriend deze badjas cadeau gedaan in maat Medium, maar ik draag hem zelf aan de lopende band want hij is ULTRA zacht en warm)
  6. De Kussenfabriek Plaid €52,46 (Prachtig gedrapeerd over het bed of heerlijk zacht op de bank)
  7. Swedish Stockings €17,50 (Elk jaar schaf ik wel 1 dikke panty aan van goede kwaliteit, want die zitten echt veel fijner, mooier & warmer!)
  8. Liu Jo kasjmier sjaal €66,50 (Deze zachte sjaal houdt je zeker de hele herfst & winter warm)
  9. America Today Wollen Mantel €79,22 (Naast er prachtig bijlopen is warmte ook belangrijk, missie geslaagd met deze wollen mantel)
  10. America Today Zilveren jas €63,99 (In ons landje heb je toch echt 2 jassen nodig, een mantel & een jas voor wanneer het regent 😉 )